VIZA & ZAVAROVANJE

Prednosti turističnega zavarovanja: Kako lahko poskrbimo za vas?

Izgubljena prtljaga
Zamujen let
Nujna medicinska pomoč
Nujna finančna situacija 
Hotel za nujne primere

Ali moje veleposlaništvo ali konzulat tega ne more storiti namesto mene? Globalna mreža veleposlaništev ne obravnava uveritev potrdil. Na primer, če morate uveriti dokument, ki je bil izdan v Sloveniji, za uporabo kjer koli v ZAE (Dubai, Abu Dhabi, Peking itd.), je potrebno ta dokument uveriti v Sloveniji. Uporabite lahko našo storitev uverjenja potrdil, kjer bomo dokument odposlali nazaj v državo v kateri je bil dokument izdan, opravili vse potrebne korake legalizacije in vam ga odposlali nazaj, kjer koli že ste. Ali obdelujete samo slovenske listine? Absolutno ne! Obdelujemo dokumente iz več kot 100 držav po vsem svetu, tako se na nas lahko zanesete povsod, kjer koli so bili vaši dokumenti izdani. Primeri držav so: ZDA, Kanada, Avstralija, Južna Afrika, Rusija,... Zaprosite za ponudbo ter sporočite vrsto dokumentov.

Dokumenti, ki vam jih lahko pomagamo zakonsko urediti?

Pri nas lahko uredite dokumente vseh vrst;

Izobrazbene ter poklicne kvalifikacije, vključno z

spričevalom univerzitetne diplome in podiplomskih študij.

Osebni identifikacijski dokumenti kot naprimer:

Rojstni list

Poročni list

Potrdilo o posvojitvi

Policijski dokumenti

Potrdilo o policijskem dovoljenju

Dokumenti o razkritju

Preverjanje kazenskega ozadja

Prstni odtisi ... pa tudi sodne listine, davčne in finančne odločbe, dokumente podjetij in vse, kar si lahko zamislite.


Pridobite online ponudbo za vizo

Vaš vizum je potna listina, ki vam omogoča potrditev prebivanja določenega časa v tuji državi. Omogoča odobren vstop in brezskrbno bivanje. Zahvaljujoče izboljšanju tehnologije lahko zdaj zaprosite za vizum prek spleta. Ne gre le za turistični vizum, ampak tudi za poslovni ali študentski, če potujete na nadaljnje izobraževanje. Spletna prijava za vizum vam precej olajšala prijavo in urejevanje listin.

Izpolnite obrazec za pridobitev ponudbe. Odgovorili vam bomo v delovnem času  (pon-pet: od 9.00 do 17.00h).

V primeru selitve v tujino zaradi službenih razlogov, boste potrebovali dokumente za vaš vizum za bivanje. Ti postopki so različni za vsako ciljno državo in se razlikujejo tudi v kateri državi so bili izdani vaši dokumenti. Število potrebnih korakov je kar nekaj saj je ureditev lahko zapletena in vzame precej časa, preden ugotovite pravilen postopek za vašo vrsto dokumenta in za vašo ciljno državo. Prihranite si čas in denar tako, da prepustite urejanje izkušenim agentom za vas, namesto vas brez čakalnih vrst na vladnih uradih in veleposlaništvu.
- Posredujte nam svoje dokumente
- Nadaljujte s svojimi opravili (obveščali vas bomo sproti)
- Vaš dokument vam bo varno poslan urejen.

Izogibajte se morebitni nepravilni izvedbi postopka in uredite hitreje pri nami!
Obravnavamo lahko dokumente iz več kot 150 držav.

Naše cene vključujejo tako stroške veleposlaništva, kot tudi storitveno pristojbino za obravnavo vaše vloge za izdajo vizuma, razen če je navedeno drugače. Ta pristojbina za storitev zajema preverjanje dokumentov, izpolnjevanje prijavnih obrazcev, povezavo z veleposlaništvom in obiskovanje veleposlaništva v vašem imenu, kjer je to primerno. Če boste vlogo za izdajo vizuma obravnavali sami, boste plačali nižjo pristojbino.