STORITVE


Informacije in storitve za potovanje


Transport

Na določene sejme se odpravljamo z Mercedes Benz kombi prevozom.

V primeru večje skupine ali za podjetja nudimo tudi prevoze na letališča.

Po naročilu

Ste sami poskušali organizirati stvari in so se pojavili problemi? Je bil sejem odpovedan? Konaktirajte nas in rešili vam bomo problem.

Hotelske namestitve

Rezervacija hotela za sejme je lahko zahtevna. Dovolite, da agent poskrbi za organizacijo, rezervacijo in dopolnitev vaših potreb z enim klicem ali e-pošto.

Letalske vozovnice

Osvobodite se stresa zaradi rezervacije naslednjega leta. Tako se lahko osredotočite na druge pomembne naloge.


Predstavitev

Predani smo vašemu dobremu počutju, udobju in finančnemu uspehu.
Pri nas boste imeli storitev po meri, ki bo upoštevala vaš okus, proračun in potrebe. Imamo bogate izkušnje pri zagotavljanju, kot je storitev. Naš dokaz je več kot 80.000 gostov iz tujine na našem seznamu strank. Kaj je skrivnost našega uspeha? Obstaja več razlogov:
Optimiziramo postopek rezervacije - načrtovanje lahko traja tedne, zgostimo in dostavimo v samo nekaj dneh. Zanašamo se na zmogljive algoritme, da prispemo do najboljših hotelov in načrtujemo vse. To nam omogoča, da podrobnosti uredimo na način, ki zagotavlja nemoteno potovanje od letališča do vaše hotelske sobe.
Znižamo stroške - dobro se zavedamo previsokih cen in poslov, ki se dogajajo v industriji. Tako lahko zmanjšamo stroške, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. To je ključ do našega uspeha in ugotovili boste, da je z manj stroški višja donosnost naložbe na vašem službenem potovanju.
Prihranimo čas - vse, kar morate storiti, je, da nam posredujete nekaj podrobnosti. To vključuje, kateri dogodek se boste udeležili, koliko časa boste v mestu in koliko želite plačati. To vam omogoča, da imate več prostega časa in virov, ki jih lahko uporabite za delo na tem, kar je pomembno za vaše podjetje. V tem smislu smo vam prihranili nešteto delovnih ur.
Delujemo 24 ur na dan, vse dni v tednu - vedno nekdo dela na vašem računu. Vprašanja lahko pošljete kadarkoli in pričakujete hiter odgovor. Na voljo smo tudi, ko potrebujete nasvete in pomoč v realnem času, ko pristanete.
Prilagodljive možnosti plačila - poskrbimo, da se srečamo na pol poti, ko gre za način plačila. Sprejemamo bančna nakazila in vse pomembnejše kreditne kartice, ponudnike. Prav tako vam omogočamo plačilo s PayPalom.

Vaše mnenje šteje!

Ali bi nam radi izrazili nekaj pohvalnih besed?