LINEAPELLE

21/09/2023

Lokacija; Italija, Milano

Čas razstavljavcev; 19 do 21 september 2023

Prizorišče; Sejmišče

Panoga; Mednarodna razstava usnja, dodatkov, kovinska galanterija, tkanin, sintetike in modelov.  Kolekcija zima 24/25

Vstopnina: Vstop prost

Organizator; LINEAPELLE.

 

Elektonska rezervacija prevoza na sejmišče

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Cena za posameznika znaša 90 €. Odhod je v četrtek 21. septembra 23 ob 5h zjutraj iz parkirišča Dolgi most. Sejmišče zapira vrata ob 18.30h, katera je tudi ura za povratek nazaj v Ljubljano. Čas prihoda približno ob 24h - 1.00h.

Dobrodošli na sejmu usnja, izdelkov ter kovinske galenterije.

O DOGODKU


LINEAPELLE je najpomembnejša že mednarodna razstava, posvečena usnju, dodatkom, komponentam, sintetiki in modelom za obutev, usnjene izdelke, oblačila in pohištvo.
Sejemski sistem, ki ga predstavlja LINEAPELLE in z njim povezani »nišni« dogodki, prikazujejo visoko kakovost razstavljavcev z njihovim izjemnim slogom in storitvijo za stranke.
Ustanovljena leta 1981 je postala najbolj kvalificirana mednarodna razstava usnja in dodatkov, sestavnih delov, sintetike za obutev, usnjenih izdelkov, oblačil in pohištva. Dogodek poteka dvakrat letno, februarja za poletne in septembra za zimske kolekcije, v milanskem razstavišču.
Za Lineapelle je značilno stalno vodilno mesto na področju kakovosti in stilskih inovacij, zaradi česar je nepogrešljiv za povpraševanje po usnju po vsem svetu.

Pri tem niso pomembni samo ustvarjalnost, kakovost, luksuz in ekskluzivnost, temveč tudi ekološka trajnost izdelkov. Pod temi vidiki bodo na Lineapelle Milano na voljo le zbirke izbranih razstavljavcev. Poleg tega sejem spremljajo različni seminarji o najnovejših trendih in novostih v panogi.


več kot 11000 obiskovalcev iz več kot 70 -tih držav, 1300 razstavljalcev na 45000 m2