Pitti Immagine moški

11/01/2022

Elektronska rezervacija

Rezervirajte svoje potovanje pravočasno. Vašo rezervacijo bomo potrdili po e-pošti.


Rezervacija hotela

Lokacija; Italija, Firence

Čas razstavljavcev; 11 januarja 2022 do 13 januarja 2022

Prizorišče; Sejmišče

Panoga; Moda, oblačila, tekstil, usnje, čevlji

Organizator; Pitti imagine S.r.l.

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Pošljite nam povpraševanje. Cena se določa glede na število prijavljenih. Cena za posameznika znaša 150 €.

Rezervacija prevoza

O DOGODKU

Bitka novih trendov v svetu moške mode se bo odločila v Pitti Immagine Uomo v Firencah v Italiji. Trenutno naj bi v programu sodelovala moška oblačila in dodatki kdo je kdo. Mednarodni sejem zagotavlja zastopanje vrhunskih modnih znamk, oblikovalcev in ambasadorjev, ki so posvečeni dvigu moške mode. Dodajte svojo ustvarjalno energijo mešanici in začnite načrtovati svoje poslovne potovalne načrte s pomočjo nas. Pomagamo vam pri izbiri hotelov v Firencah po cenah, prilagojenih vašemu proračunu.
Zagotovitev vaše namestitve bi morala biti prvi cilj za Pitti Immagine Uomo in mi vemo o rezervacijah za mednarodne sejme. Naša obsežna baza podatkov z nepremičninami nam omogoča, da izberemo prizorišče, ki je najbližje prizorišču dogodka, primerno za vaš proračun in dobro oskrbovano z javnim prevozom. Kar potrebujemo, je hiter posvet. Kot rezultat, sprostite vire, ki jih je bolje uporabiti na sejmu. Pritegnite kupce z elegantnimi razstavnimi prostori in dramatičnimi modnimi revijami. Program vam omogoča, da ocenite zanimanje, raziščete konkurente in vzpostavite dragocena partnerstva.

Pretekli dogodki
Pitti Immagine Uomo je mednarodni modni sejem, katerega izdaje se pogosto spreminjajo. Zaradi pandemije koronavirusa je bila na primer ena od njenih izdaj leta 2021 v digitalni obliki. Druga izdaja 2021 je bila hibridna, s fizično obliko dogodka, ki je bila dopolnjena z digitalno platformo. Druga izdaja 2021 je vključevala tudi številne nove dogodke. Med njimi je posebna gostja Thebe Magugu, vodilna južnoafriška oblikovalka, ki predstavlja svojo najnovejšo kolekcijo

Covid - 19

Za potnike, ki potujejejo v Italijo morajo predložiti slednje dokumente;

a.) zaključeno cepljenje proti COVID-19, opravljeno vsaj 14 dni pred vstopom v Italijo, ali

b.) prebolelost okužbe s COVID-19;

c). Negativni test na Covid-19 (molekularni PCR test, ki ni starejši od 48 ur, ali hitri-antigenski test, ki ni starejši 24 ur) od trenutka odvzema vzorca, za vse potnike starejše od 6 let.