Salone del mobile

09/06/2022

Lokacija; Italija, Milano

Čas razstavljavcev; 18 do 23 APRILA 2023

Prizorišče; Sejmišče Rho fiera

Panoga; Svetovno srečanje arhitekotv, oblikovalcev, obrtnikov, inžinirjev opreme, kopalnic, pohištva, kopalnic ter kuhinj.

Vstopnina: 35 € do 17/4/23 po datumu 40 €, na sejmišču 50 €

Organizator; SALONEMOBILEMILANO.

 

Elektonska rezervacija prevoza na sejmišče

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Cena za posameznika znaša 85 €. Odhod je v nedeljo 23. APRILA 2023 ob 5h zjutraj iz parkirišča Dolgi most. Sejmišče zapira vrata ob 18.30h katera ura je  povratek nazaj v Ljubljano. Prihod približno ob 24h.

O DOGODKU


Salone poteka v Milanu vsako leto, skupaj z bienalno razstavo Euroluce in EuroCucina ter mednarodno razstavo kopalnic v tandemu z letno mednarodno razstavo dodatkov za pohištvo. Te dogodke spremljata tehnologija za kuhinjo, EuroCucina stranski dogodek in S.Project, razstava, posvečena oblikovalskim produktom ter dekorativnim in tehničnim rešitvam opremljanja. Od leta 1998 sejem zaokrožuje SaloneSatellite, izhodišče za mlade oblikovalce in referenčna točka za podjetja, ki iščejo nove talente.
Pod okriljem Salone del MobileMilano dogodki pokrivajo skupno skoraj 210.000 kvadratnih metrov neto površine na sejmišču Rho Fiera Milano in vsako leto predstavljajo več kot 2300 najbolj dinamičnih in kreativnih podjetij na svetovnem trgu.
Vsako leto se sejma udeleži več kot 370.000 profesionalnih obiskovalcev, od tega nekaj manj kot 70 % iz 188 drugih držav, skupaj z več kot 5.000 domačimi in mednarodnimi novinarji ter okoli 27.500 člani javnosti ob koncu tedna, zaradi česar je Salone del MobileMilano neizbežen. Dogodki, ki se odvijajo in jih vedno kreirajo vodilni mednarodni umetniki in oblikovalci, saj Salone ni samo sinonim za posel, ampak tudi za kulturo. To je Salone, ki je zdaj v svoji 58. izdaji: mednarodna platforma s »privilegijem aktualnosti«, ki osvetljuje najnovejšo umetnost oblikovanja. Vsako leto in vsa leta.
Dogodek je namenjen vsem panogam, ki so vključemi v izdelavo, materiale, oblikovanjem, načrtovanjem, opremljanjem prostorov....