Expo Riva Schuh

15/01/2022

Elektronska rezervacija

Rezervirajte svoje potovanje pravočasno. Vašo rezervacijo bomo potrdili po e-pošti.


Lokacija; Italija, Riva del Garda

Čas razstavljavcev; 11 do 14 junija 2022

Prizorišče; Sejmišče

Panoga; Moda, oblačila, tekstil, usnje, čevlji

Organizator; Riva del Garda fierecongressi S.r.l.

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Pošljite nam povpraševanje. Cena za posameznika znaša 90 €. Odhod je v ponedeljek 11. junja 2022 ob 6h zjutraj iz parkirišča Dolgi most.

Rezervacija prevoza na sejmišče

O DOGODKU

Želite svojo obutev plasirati na svetovni trg? Expo Riva Schuh je znan kot prava platforma, ki daje vaši zbirki čevljev pravo prepoznavnost za srečanje z zainteresiranimi kupci, ki delujejo v Evropi in zunaj nje. Mednarodni sejem se odvija v Riva Del Garda v Italiji dvakrat letno, da sledi trendom vsake sezone in vpliva na okuse na najvišji možni ravni. Tekmovali boste s 1.455 drugimi razstavljavci iz 37 različnih držav, da boste pritegnili pozornost več kot 12.000 trgovskih obiskovalcev z resnično kupno močjo.


Profil industrije
Expo Riva Schuh je vznemirljiv, ker ima različne razstavljavce. Imate zastopnike, neposredne proizvajalce, uvoznike in izvoznike ter proizvodne dobavitelje. To ustvarja zabavno dinamiko med sejmom, kjer imate odlične priložnosti za partnerstva in rast vaše industrijske mreže. Expo Riva Schuh se tudi specializira za obutev za serijsko proizvodnjo po srednji ceni. Zbirke so izdane zgodaj pred izdajo, kar vam daje možnost, da sprejmete zgodnja naročila pred izdajo, sprejmete začetne reakcije in po potrebi natančno prilagodite proizvodne načrte. Moto na Expo Riva Schuh vsako leto je "business first!"
Hotele v bližini Expo Riva Schuh je enostavno ugrabiti, če imate strokovno ekipo, ki dela v vašem imenu. Mi učinkovito in hitro zagotovimo hotelsko namestitev za sejme. Kako to naredimo? Sestavimo seznam ustreznih hotelov v mestu Riva Del Garda, izbranih za prihranek pri stroških službenih potovanj. Da bi vam olajšali izkušnjo, vam svetujemo tudi, katere poti javnega prevoza so najboljše!

COVID-19

Za potnike, ki potujejejo v Italijo morajo predložiti slednje dokumente;

a.) zaključeno cepljenje proti COVID-19, opravljeno vsaj 14 dni pred vstopom v Italijo, ali

b.) prebolelost okužbe s COVID-19;

c). Negativni test na Covid-19 (molekularni PCR test, ki ni starejši od 48 ur, ali hitri-antigenski test, ki ni starejši 24 ur) od trenutka odvzema vzorca, za vse potnike starejše od 6 let.