Moja rastlina & Vrt

24/02/2022

Lokacija; Italija, Milano

Čas razstavljavcev; 23 do 25 februarja 2022

Prizorišče; Sejmišče

Sektorji: drevesnice, rezano cvetje, dekoracija, oblikovanje, stroji, storitve, nega vrta, lonci, vrtno pohištvo

Vstopnina: 20 €

Organizator; MyplantGarden

 

Elektonska rezervacija prevoza na sejmišče


Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Cena za posameznika znaša 130 €. Odhod je v sredo 24. februarja 2022 ob 6h zjutraj iz parkirišča Dolgi most.

O DOGODKU

Sejem je odprt samo za strokovnjake na tem področju. Je edini sejem, ki predstavlja in promovira celotno zeleno industrijo skozi njenih 8 makrosektorjev (drevesnice, cvetje, dekoracija, krajina, stroji, storitve, nega vrta, lonci)
Vedno večje število strokovnjakov gre v Myplant, ker menijo, da je to najboljši "trg za posel in mreženje" v Italiji. Agronomi, tehniki, arhitekti, distributerji, veletrgovci, preprodajalci, trgovci, lastniki trgovin, proizvajalci, vrtnarji, uvozno-izvozni operaterji, javna uprava, organizatorji dogodkov, lastniki hotelov in prenočišč, gozdarji, drevesničarji, inženirji, krajinski vrtnarji, agenti, vsi gredo na International Green Expo, da se srečajo, vidijo novosti, pridejo v stik z novimi okolji, razvijejo nove stike, poslovne in priložnosti za sodelovanje.

Čas, izbran za dogodek, je veljal za najprimernejšega za industrijo in vse vpletene akterje: razstavljavce, kupce, operaterje.
Za zagotavljanje varnega okolja in varnega obiska razstavišča za vse so bile izvedene velike naložbe. Trenutna situacija je zelo drugačna od februarja 2020 in ni ovir, ki bi preprečile B2B dogodke.
Prejemamo številne prošnje operaterjev, ki želijo sodelovati v Myplant & Garden, saj se zavedajo vrednosti, potenciala in priložnosti, ki jih predstavlja ta razstava.
Priča smo tudi dobrim tržnim trendom na področju proizvodnje in prodaje in trdno verjamemo, da bodo naši razstavljavci igrali pomembno vlogo pri tem trendu tudi v prihodnje.
Svojo udeležbo na sejmu je potrdilo preko 700 podjetij. Svoje stranke, dobavitelje in prodajalce vabijo na obisk, saj se zavedajo pomena skupnega sodelovanja v teh edinstvenih časih. Zavedajo se, da je po dveh letih napočil trenutek za ukrepanje in odziv.

Za sodelovanje na sejmu se je odločilo na stotine podjetij in na tisoče obiskovalcev. Vsi se zavedajo trenutnega stanja, zavedajo se, da so stvari zdaj drugačne od preteklosti, a so tudi prepričani, da je prišel čas za naprej. Vsi skupaj bomo dali močan signal trgu, industriji in celotni skupnosti.

45.000+ kvadratnih metrov, 20+ posebnih dogodkov: novi razstavni prostori, mednarodni natečaji, nagrade, razstave. Myplant predstavlja knjigo trendov hortikulture, vrta, cvetja in krajine skozi posel, odnose in lepoto.


COVID-19

Za potnike, ki potujejejo v Italijo morajo predložiti slednje dokumente;

a.) zaključeno cepljenje proti COVID-19, opravljeno vsaj 14 dni pred vstopom v Italijo ali

b.) prebolelost okužbe s COVID-19;

c). Negativni test na Covid-19 (molekularni PCR test, ki ni starejši od 48 ur, ali hitri-antigenski test, ki ni starejši 24 ur) od trenutka odvzema vzorca, za vse potnike starejše od 6 let.