Pitti Immagine otroci

11/01/2022

Elektronska rezervacija

Rezervirajte svoje potovanje pravočasno. Vašo rezervacijo bomo potrdili po e-pošti.


Rezervacija hotela

Lokacija; Italija, Firence

Čas razstavljavcev; 11 januarja 2022 do 13 januarja 2022

Prizorišče; Sejmišče

Panoga; Moda, oblačila, tekstil, usnje, čevlji

Organizator; Pitti immagine S.r.l.

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Pošljite nam povpraševanje. Cena se določa glede na število prijavljenih. Cena za posameznika znaša 150 €.

O DOGODKU

Pripravite se na eksplozijo barv in svetlih vzorcev na Pitti Immagine Bimbo - dokončnem mednarodnem sejmu, ki pokriva trende življenjskega sloga za otroke. Pričakujete lahko častitljiv seznam, kdo je kdo v otroški modi, ki se bo pojavil v Firencah v Italiji. Na tisoče jih čaka, da napolnijo dvorane, razlog je preprost - to je le eden od treh dogodkov na modnih revijah PITTI IMMAGINE. Prijpravite se že zgodaj na spletno rezervacijo hotela in naj poskrbimo za pripravo vaših poslovnih potovanj.
Odkrijte hotele za Pitti Immagine Bimbo po neverjetnih cenah, ki so nižje od tiste, ki jo pričakujete, ko boste sami organizirali bivanje. Imamo vzpostavljene stike s hoteli, hostli in apartmaji v Firencah in imamo kakovostne lokacije za vse cene. Zavedamo se, kako pomembno je, da so poslovna potovanja cenovno ugodna, da lahko vložite vse svoje vire v Pitti Immagine Bimbo. Predstavite inovativna otroška oblačila kot del razburljivih razstav in držite prste na utripu trenutnih trendov. Pomagajte oblikovati mednarodne okuse in se vrniti domov z dolgim ​​seznamom prodajnih potencialnih strank.

Covid - 19

Za potnike, ki potujejejo v Italijo morajo predložiti slednje dokumente;

a.) zaključeno cepljenje proti COVID-19, opravljeno vsaj 14 dni pred vstopom v Italijo, ali

b.) prebolelost okužbe s COVID-19;

c). Negativni test na Covid-19 (molekularni PCR test, ki ni starejši od 48 ur, ali hitri-antigenski test, ki ni starejši 24 ur) od trenutka odvzema vzorca, za vse potnike starejše od 6 let.