Kozmetika in frizerstvo  

15/02/2024

Elektronska rezervacija

Rezervirajte svoje potovanje pravočasno. Vašo rezervacijo bomo potrdili po e-pošti.


Lokacija; Italija, Bologna

Čas razstavljavcev; 16 do 18 marca 2024

Prizorišče; Sejmišče

Panoga; Parfumerija, kozmetika, frizerstvo

Organizator; cosmoprof

Prevoz z Mercedez Benz kombijem na sejem

Nudimo prevoz na sejmišče ter nazaj v Ljubljano v izogib stroškom hotelske nasatnitve.

Prevoz nudimo skupini ljudi ter posameznikom. Pošljite nam povpraševanje. Cena za posameznika znaša 80 €. Odhod je v petek 17. marca 2024 ob 6h zjutraj iz parkirišča Dolgi most.

Rezervacija prevoza na sejmišče

Udeležite se najpomembnejšega svetovnega sejma celotne lepotne industrije

Cosmoprof v Boloniji največja B2B lepotna razstava v Evropi, bo od 11. do 14. marca gostila svojo izdajo v kongresnem centru. Nagrajeni dogodek bo prva b2b razstava mednarodne mreže Cosmoprof v živo, ki bo domačim in mednarodnim trgovcem, distributerjem, lepotnim blagovnim znamkam in dobaviteljem ponudila edinstveno priložnost, da se združijo, vzpostavijo nove odnose, spodbujajo sodelovanje in dobijo navdih.
 Predstavljene bodo nove pobude, vključno s posebnim področjem, posvečenim lepoti CBD, novim partnerstvom z Ready to Beauty in mentorskim programom vodilnih strokovnjakov v industriji.
Cosmoprof bo tudi vrnil svoje tri oddelke za makrosektorje, da bi olajšal obisk kvalificiranih udeležencev. Cosmetics & Personal Care gosti končne izdelke za nego kože, osebno nego, dišave, ličila ter organske in naravne lepote, ki jih predstavljajo najboljša podjetja po vsem svetu in se osredotočajo na maloprodajni kanal.
Cosmopack je pripravljen sprejeti vodilna podjetja v dobavni verigi s širokim naborom predlogov za razvijalce, ki jih zanima ustvarjanje svoje blagovne znamke, ali za vodje raziskav in razvoja, ki iščejo inovativne formule, embalaže ali rešitve.
Professional Beauty je razdelek, posvečen profesionalnemu kanalu, z nego las, dodatki in opremo za frizerske salone, kozmetične salone in zdravilišča, ki so posebnega zanimanja za lokalne in mednarodne distributerje.