Fleksi rezervacija

Naše vozovnice imajo prilagodljivo ponovno rezervacijo, tako da lahko načrtujete svoje potovanje po svojih potrebah. Izvedite podrobnosti o naših možnostih ponovne rezervacije.


Ali imate že rezervacijo ali želite rezervirati nov let?

Neposredno pred začetkom načrtovanega potovanja vedno preverite status vašega leta in trenutne omejitve potovanja ter vstopa na vašo destinacijo, ker se lahko v kratkem času spremenijo. Corona-19 je spremenila način potovanja, zato je ključnega pomena prejemati posodobljene informacije!

Imam rezervacijo, vendar bi rad preložil potovanje

Ponovne rezervacije so še vedno možne za vse potovalne vozovnice.
Za vse vozovnice lahko ponovno rezervirate in izberete nov datum potovanja, novo letališče odhoda in/ali novo ciljno letališče. Če je ponovno rezervirana vozovnica dražja, bo morda potrebno dodatno plačilo.

Kako pogosto lahko ponovno rezerviram?

Rezervirate lahko tolikokrat, kot želite.

Hitro, enostavno in digitalno

V takih trenutkih želimo, da bo vaš čas na letališču čim krajši. To lahko dosežemo skupaj z dobro pripravo: svoje dokumente, povezane s korono virusom, kot so rezultati testiranja Covid-19 ali prijavni obrazec, lahko naložite na spletu pred odhodom. Preverili bomo ali je vse popolno in vas o tem obvestili.

Pred potovanjem naložite svoje dokumente!

Številne države trenutno za vstop v državo zahtevajo veljaven negativen test Covid-19, spletno izjavo o vstopu ali obrazec za identifikacijo potnikov.
Te dokumente preverimo pred vašim odhodom na letališču in zagotovimo, da so popolni in pravilni. To zahteva svoj čas. Da bi prihranili ta čas na letališču, lahko zdaj naložite svoje dokumente pred začetkom potovanja in uživate v sproščenem začetku svojega potovanja.

Digitalno naložite vstopne dokumente

  1. Nalaganje dokumentov - S pomočjo obrazca naložite vse zahtevane vstopne dokumente do dvanajst ur pred odhodom.
  2. Preverjanje - sistem preveri točnost naloženih dokumentov.
  3. Potrditev - prejeli boste obvestilo o veljavnosti oziroma nepopolnisti dokumentov.  Ko se bodo podatki ujemali dobite potrdilo za vstop.
  4. Prijava in vkrcanje - prijavite se na spletu kot običajno. S spletnim pregledom dokumentov boste hitreje prišli do letala in zmanjšali stike na letališču.